onsdag 20. september 2023

Velkommen 

til medlemsmøte i Bærum Lappelag onsdag 27. september.

Dørene åpner kl. 18.30, møtet starter kl. 19.00.

Vi får besøk fra butikken Kaktus Quilts. De tar med seg butikken og viser oss et utvalg modeller.De har egen nettbutikk, du kan se mer her; Kaktusquilts.no

Ingeborg Myklebust har vært på tur til Festival of Quilts 2023 i Birmingham.På medlemsmøtet vil hun dele sitt reisebrev med oss.

Kurshelg med Helle C.E. Løvenskiold arrangeres på Presterud Gård, Bekkestua helgen 4.-5. november.Kursinvitasjon og påmeldingsdetaljer er vedlagt.Påmeldingsfrist 27. september.

Salgsutstillingen arrangeres lørdag 11. november,- Hold av dato!Vedlagt informasjon om årets salgsutstilling, sammen med påmeldingsblankett.Påmeldingsfrist 27. september.

Onsdag 13. september arrangerte vi en sykveld hvor det ble sydd toalettmapper, punger/penal og gymposer til Asker og Bærum Krisesenter.19 damer deltok på denne dugnaden og mye flott ble sydd :) Tusen takk for innsatsen!Har du bidrag til denne aksjonen tar vi imot disse på september og oktober møtet.Vi planlegger overlevering til krisesenteret i løpet av første del av november.

Tepper som varmer; Lena, leder av aksjonskomiteen, kommer på møtet vårt og tar imot bidrag. 

Vi håper mange tar med arbeider som kan vises under "Vis og Fortell".

Husk at Lappelaget har både en FaceBook og Instagram konto. Her legges det ut bilder fra møtene våre. I tillegg deles det masse inspirasjon.

Vi har gi-bort krok. Har du stoffer/bøker/quilteting du ikke behøver lenger, gled et medlem i quiltlaget og ta det med til gi-bort kroken vår. :)

Mvh Styret BLLBirte, Anne Marie, Bente M, Bente B, Anita, Mona og Eirin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar