tirsdag 24. oktober 2023

 Velkommen til medlemsmøte i Bærum Lappelag onsdag 25. oktober.

Dørene åpner kl. 18.30, møtet starter kl. 19.00.

Vi får besøk av Rie Norum.Rie holder foredraget "Lek med farger", et inspirasjonsforedrag hvor hun tar oss med inn i sitt kreative univers.Det er bare å glede seg!!Rie Norum er en kjent kursholder i Norge. Hun har gitt ut boken "Quiltegleder" sammen med Hilde Aanerud Krohg og i samarbeid med Trine Bakke sto hun bak mønsterkonseptet "Sara Bolster".
Styret vil denne vinteren arrangere et blokkbytte, på medlemsmøtet vil vi informere mer inngående om dette og dele ut mønster.Alle som ønsker er velkommen til å delta.   

Medlemsteppet:Siden salgsutstillingen 2023 er avlyst vil vi trekke vinneren av medlemsteppet på novembermøtet.Loddsalget vil foregå på både oktober og november møtet. 

Har du bidrag til Asker og Bærum Krisesenter tar vi imot disse på oktober møtet.Vi planlegger overlevering til krisesenteret i løpet av første del av november.

Nå nærmer det seg jul, og skal man lage noe til jul er det snart på tide å starte.Styret oppfordrer medlemmene våre til å ta med juleprodukter og/eller julegaver og vise disse frem under "Vis og Fortell".

Husk at Lappelaget har både en FaceBook og Instagram konto. Her legges det ut bilder fra møtene våre. I tillegg deles det masse inspirasjon.Ta en titt og lik/del/følg sidene våre!!!

Vi har gi-bort krok. Har du stoffer/bøker/quilteting du ikke behøver lenger, gled et medlem i quiltlaget og ta det med til gi-bort kroken vår. :)

Mvh Styret BLLBirte, Anne Marie, Bente M, Bente B, Anita, Mona og Eirin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar