torsdag 23. november 2023

 

Velkommen til medlemsmøte i Bærum Lappelag onsdag 29. november.Dørene åpner kl. 18.30, møtet starter kl. 19.00.

Onsdag 29. november arrangerer BLL årets siste medlemsmøte. Tema på møtet er sømprosjekt; Vi syr en liten nålepute.Alle får utdelt en materialpakke, men hver enkelt må ha med sytråd, nål og saks.

Det blir servering av julebakst.For å hjelpe miljøet oppfordrer styret alle til å ta med egen kopp til kaffe/te slik at forbruket av engangs kopper reduseres.

Styret vil denne vinteren arrangere et blokkbytte, på medlemsmøtet vil vi informere mer om dette og dele ut mønster.Det er sendt ut en mail 26/10-2023 til alle med sømbeskrivelse og regler for blokkbyttet.Alle som ønsker er velkommen til å delta, innlevering av blokker på januarmøtet (årsmøtet).   

Medlemsteppet:Siden salgsutstillingen 2023 ble avlyst vil vi trekke vinneren av medlemsteppet på novembermøtet.Loddsalget vil foregå på både på Vipps (se egen mail) og på november møtet. 

Valgkomiteen jobber med å fylle plassene i styret (lotteriansvarlig) og i salgsutstillingskomiteen 2024.Mange forsetter i sine verv og vi takker for fantastisk innsats både i 2023 og i det videre arbeidet.Vi minner om at uten frivillig innsats vil ikke laget vårt kunne fungere.Om du har mulighet til å bidra i enten styret eller en av komiteene våre send en mail til Berit Tysland; be-ty@online.no

Nå nærmer det seg jul, og skal man lage noe til jul er det snart på tide å starte.Styret oppfordrer medlemmene våre til å ta med juleprodukter og/eller julegaver og vise disse frem under "Vis og Fortell".

Husk at Lappelaget har både en FaceBook og Instagram konto. Her legges det ut bilder fra møtene våre. I tillegg deles det masse inspirasjon.Ta en titt og lik/del/følg sidene våre!!!

Vi har gi-bort krok. Har du stoffer/bøker/quilteting du ikke behøver lenger, gled et medlem i quiltlaget og ta det med til gi-bort kroken vår. :)

Frist for å fremme årsmøtesaker; 7. januar 2024. Sendes til leder på mail; hsmestu@outlook.comMinner om at alle komiteer skal lage egen årsberetning. Denne sendes innen 7. januar 2024 til leder på mail; hsmestu@outlook.com

Mvh Styret BLLBirte, Anne Marie, Bente M, Bente B, Anita, Mona og EirinIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar